zondag 13 september 2015

Sunday Sessions 13092015 'On Top' by Anna Nooshin


Tot voor kort zei de naam 'Anna Nooshin' me niets. Ik zag haar een paar keer opduiken in een filmpje op Beautygloss, maar dat was het dan ook. In eerste instantie vond ik haar ook een beetje arrogant overkomen... Toen ik vernam dat ze een boek geschreven had, was ik toch wel nieuwsgierig. Ik botste er geheel toevallig op in een boekenwinkel en besloot 'On Top'  (want zo heet het boek van Anna) gewoon een kans te geven.

Anna is zeker niet de enige blogger - of is NSMBL geen echte blog?- die een boek schreef, maar zulke boeken vind ik best wel interessant. Je komt meer te weten over het online gebeuren, maar ook over de persoon erachter en hoe zij dergelijke zaken aanpakken.

Van 'behaarde kleuter' tot populair stijlicoon

Hoewel het boek werd bestempeld als 'handboek voor online succes', vertelt 'On Top' toch meer het persoonlijke verhaal van Anna. Hoe ze als kind samen met haar ouders en haar zusje van Iran naar Nederland 'reisde', welke baantje ze allemaal heeft gehad en hoe die haar bevielen, hoe ze met geld leerde omgaan... Natuurlijk vertelt ze ook over ze begon met het schrijven van artikels voor websites en hoe NSMBL is was het is en zij werd wie ze nu is.
Dit kan je op z'n minst inspirerend noemen.
Combineer dit met een portie persoonlijke kiekjes (van Anna de peuter tot Anna het stijlicoon) en je hebt een geslaagd boek!

Intussen dien ik mijn mening die ik in eerste instantie had, te herzien. Ja, Anna geniet van het leven en van mooie dingen en ja, ze toont deze graag op het Wereld Wijde Web. But in the end, so would I!


Lees jij wel eens een 'blogboek'?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie