woensdag 16 september 2015

Labello | Care & Colour


Ik heb heel wat favorieten wanneer het op lippenbalsem aankomt, maar het laatste jaar herontdekte ik Labello. Over het hele huis liggen ze verspreid, zodat ik nooit te ver moet zoeken. In mijn handtas zitten op dit ogenblik twee exemplaren uit de 'Care & Colour' lijn. De klassieke verzorging en een hip kleurtje op je lippen. Yes please!


Over de klassieke Labello, schreef ik een hele tijd geleden al. Ook deze kreeg onlangs een make-over! Het is te zeggen, dankzij 'the secret ingredient', maakt hij je lippen nog zachter! (psss, the secret ingredient is Panthenol ). 

Daarnaast zat m'n niet stil in de grote Labello fabriek! Er werden maar liefst drie nieuwe lippenbalsems gemaakt, met elk een eigen kleurtje. Zo is er 'Red' -een zachte rode kleur-, 'Rosé' -een lichte roze tint- en 'Nude' -jawel: een nude tint.


Zelf kon ik Red en Rosé uittesten. Hieronder een kleine demonstratie.

Uiteraard toon ik je eerst mijn lippen, zonder enige make-up of verzorging :)


Zie hier 'Rosé'. Hoewel het om een lippenbalsem gaat met een kleurtje, zie je toch duidelijk die bubbulgum roze schijn.


Ook bij 'Red' zie je duidelijk dat je een kleur draagt. Al zou ik dit niet meteen 'Red' noemen. Rood mag voor mij echt veel roder zijn! Dit is eerder fushia. Maar goed, mij hoor je niet klagen, ik kan deze tint wel smaken!

Op onderstaande foto draag ik Red.
Het blijft natuurlijk wel een lippenbalsem, dus de kleur primeert niet. Wanneer je bijvoorbeeld graag lipstick wil dragen, maar niet meteen een heel dekkende kleur aan druft, is dit een mooi opstapje!


Labello is ook erg budgetvriendelijk en makkelijk te verkrijgen. Je hoeft dus geen tientallen euro's neertellen, voor dit fijne product ;)

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie