maandag 20 juli 2015

Lush Happy Holiday Party | Powdered Sunshine


Enkele weken geleden trok ik naar Antwerpen voor de Lush 'Happy Holiday Party'. Ik maakte er kennis met typische zomerse producten die ook nog eens ideaal zijn voor wanneer je op reis gaat. Lush heeft namelijk heel wat producten in vaste vorm. Zo zijn er shampoobars die ervoor zorgen dat je geen flessen shampoo dient mee te zeulen die ook nog eens kunnen uitlopen, met de gekende gevolgen. Op de Facebookpagina van Muffins At Tiffany's, vind je een aantal foto's van die avond! Vandaag neem ik een product onder de loep, waarvan ik die avond onmiddellijk erg onder de Powdered Sunshine.


Laat ik onmiddellijk beginnen met een bekentenis: wanneer het aankomt op het beschermen van het gelaat tegen de schadelijke stralen van de zon, scoor ik zeer slecht. Sterker nog: ik doe het niet. Superslecht voor de huid uiteraard, aangezien dit niet alleen het verouderingsproces van je gelaat bevorderd -ja en dan maar crèmekes smeren!- maar ook nog eens echt schadelijk is voor je huid, om ze aan zulke stralen bloot te stellen. 

Aangezien ik mijn huidtype eerder als 'vet' zou omschrijven, greep ik in het verleden liever niet naar zonnecrèmes voor het gezicht, aangezien ik steeds bang was dat dit mijn gelaat nog vetter zou maken. Vermoedelijk totaal onterecht, maar goed. 

Lush heeft aan dergelijke probleempjes gedacht en bracht zonnebescherming in poedervorm op de markt! Powdered Shinshine is poeder die je gelaat niet alleen beschermd, maar ook nog eens verfrist. De verpakking -een flesje! daar zo meer over- raadt aan om het poeder iedere twee uur aan te brengen. Helaas slaag ik daar niet altijd in, maar ik ben in elk geval blij dat ik al iets van bescherming kan aanbrengen, zonder te hoeven vrezen voor een vette, glanzende huid. 

Poeder in een flesje.. Hum... zoiets zie je niet elke dag. Dat klopt, maar het stoort me eigenlijk niet zo. Ik doe een beetje van het poeder op een spiegeltje van een andere gezichtspoeder en breng het zo aan met een kwast. Even wennen, but no biggie

Oh ja, heb ik al gezegd dat deze heerlijk fris ruikt naar limoentjes?

Denk jij er aan je gelaat te beschermen tegen de zon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie