zondag 7 juni 2015

SundaySession 07062015

Bloemen. Als klein meisje begreep ik het niet zo goed: waarom was iedereen zo blij met bloemen? Uiteindelijk zijn dit gewoon kleurrijke planten die na een week doodgaan. Da's cru gezegd, maar daarom zeker niet minder waar...Maar tijden veranderen. Sinds een aantal jaar ben ik zelf zo iemand. Iemand die heel blij is wanneer ze bloemen krijgt. Of het nu gaat om een afgeknakte gerbera of een prachtige bos nauwkeurig uitgezochte bloemen, het maakt niet uit. Nu het zomer is wacht ik dan ook niet om bloemen te 'krijgen'. Wanneer ik ergens mooie exemplaren zie -in de supermarkt, bij verkopers langs de kant van de weg,...- ik koop een bosje. En ja: soms vind ik het ook leuk om er een mooi strak boeket van te maken, maar soms stop ik ze ook gewoon nonchalant in een vaas. Het vrolijkt de boel gewoon zo hard op :)


Een beetje een cheezy onderwerp dus, in deze sunday sessions, maar wat mij betreft absoluut niet minder passend. Bloemen horen gewoon bij deze prachtige zondag!

Kan jij ook zo blij worden van enkele simpele bloemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie