donderdag 18 juni 2015

Summer in the city : 3 fashion must-haves

Het zomert op Muffins At Tiffany's! Ik had het al over zomerse producten die je verfrissing bieden, ik pimpte ook mijn nagels met flamingo's en zeemeerminnen! Uiteraard stem ik niet alleen mij make-uproutine af op de stijgende temperaturen, maar ook mijn outfit. Ik ben absoluut geen fashionista. Gewoonlijk kies ik voor een hip t-shirt (bij voorkeur met een originele opdruk) en een jeans, waarbij ik gebruik maak een aantal accessoires om het geheel op te leuken. Tijdens de zomer durf ik al eens outside the box denken.  Vandaag toon ik jullie dan ook drie items die je absoluut in je kast moet hebben voor warme, zwoele dagen.

Ik ben absoluut ‘geen meisje’ wat betreft kleding. Je zal me zelden in een rok of een jurkje zien, maar wanneer het buiten dertig graden is, laat ik mijn comfy jeans toch liever thuis. Een mooi alternatief, is de maxi-dress. Zij die complexen hebben over hun benen, zullen begrijpen wat ik bedoel.  Je hebt immers een mooie geklede outfit, die toch zomers is, zonder al te veel ‘naakt’ tentoon te stellen. Purfect!


Zelf liet ik mijn oog vallen op dit exemplaar vanLoavies.  Toeval of niet: dit hippeprintje zette ik enkele weken terug op mijn nagels!

Wie ‘zomer’ zegt, zegt ‘sandalen’. Helaas heb ik erg fijne voetjes, waardoor het niet altijd lukt een paar passende sandalen te vinden. De oplossing: espadrilles! Opnieuw vond ik een grafisch paar bij esprit.nl.

Om het geheel af te maken –en vooral omdat je anders verblind raakt door de brandende zon: een hippe zonnebril.  En ja hoor: ook hier kies ik opnieuw voor een grafisch exemplaar. Vorig jaar waren de ‘cat eye’ zonnebrillen reeds hotter than hot en ook dit jaar is het absoluut geen schande om met 
een dergelijk exemplaar te worden gespot.  Bij ‘ &Other Stories’ hebben ze dat helemaal begrepen.Mocht je teleurgesteld zijn in mijn kleurengebruik –of het gebrek daaraan, dan kan ik je enkel het volgende zeggen: LIPSTICK! Combineer eender welke minimalistische / kleurloze outfit met een felle lipstick en ‘bam’ je look is af!

Welke drie fashion-items zijn voor jou absoluut noodzakelijk tijdens de zomerperiode?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie