vrijdag 5 juni 2015

Introducing: DemakUp Detox ChalengeIedereen met een beetje interesse in beauty, heeft de naam 'DemakUp' wel eens horen vallen. Ook op de blog is dit geen onbekend merk! Ik wissel regelmatig eens af, wat betreft reinigingsproducten voor mijn gelaat, maar de producten van DemakUp keren toch regelmatig terug in mijn routine. Sterker nog: hun wattenschijfjes zijn wat mij betreft onmisbaar! Met veel plezier stel ik jullie vandaag dan ook voor aan de DemakUp Detox Challenge. 


Ik reinig mijn gelaat elke avond en daar ben ik trots op! Vooral omdat recent onderzoek aantoont dat een groot aantal van de dames die make-up draagt, dit vaak niet doet. Persoonlijk voel ik me altijd een beetje vuil, wanneer ik met m'n make-up op ga slapen. Met een gereinigde huid, voel ik me al snel een stuk frisser. DemakUp daagt ons dan ook uit om te detoxen en de huid grondig te reinigen en verzorgen!


Ik mocht alvast een leuke box ontvangen, met daarin de detoxkalender en  recepten voor o.a. maskers en scrubs, vergezeld van een aantal fijne producten.


Aangezien ik een gereinigde huid toch wel belangrijk vindt, wil ik binnenkort ook echt aan de slag gaan met de DIY instructies voor de maskers en scrubs. Hiervan kan je binnenkort een verslagje lezen video zien (Ja, ik ga mijn eerste video trachten in elkaar te boxen!)

Reinig jij dagelijks je huid? Zoja: hoe? Indien dit niet het geval is, waarom niet? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie