maandag 8 juni 2015

Eva x Elfi : Summer Decals Are Here


Vorige week had ik het al -heel kort- over de Summer Decals van Eva en Elfi. Intussen is mijn bestellinkje aangekomen en ging ik aan de slag met deze überschattige nageltattoo's. Aanschouw mijn creaties...Ik bestelde drie velletjes : tropical, marine en aztec. Ik was zo enthousiast over de zeemeermin uit het marine-thema, dat ik besloot om hier eerst mijn schaar in te zetten.
Ik had niet zoveel inspiratie voor de nagels waarop ik geen decal aanbracht, maar vond wel een mooi lakje dat matchte met de staart van de zeemeermin :)Aangezien mijn nagels vrij kort zijn en ik toch echt wel meer dan één decal per nagel wou, was het een beetje passen en meten, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden over het resultaat :)

Éénmaal deze manicure zijn beste tijd had gehad, ging ik aan de slag met de decals van het exotic-velletje. Daar zat immers een flamingo te popelen om op mijn nagels te prijken!Deze manicure is purfect voor dit lekkere weertje. Alleen mis ik nog iets... Heeft er iemand mijn cocktail gezien? ;)

Kies jij ook voor zomerse taferelen op je nagels of volstaat een vrolijk kleurtje voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie