woensdag 20 mei 2015

WAH London | Dreamy Nails

Toen ik in april naar Londen ging, stond deze set van WAH London, hoog op m'n wishlist. Sinds ik hem had kriebelde het om aan de slag te gaan. Maar voor zoiets moet je natuurlijk wel tijd hebben :) Of beter: ik neem er graag mijn tijd voor. Vandaag toon ik jullie hoe ik deze 'trend kit' van WAH London gebruikte.De 'Dreamy Days' set is meteen voorzien van een handleiding die eveneens dienst kan doen als bron van inspiratie. Ik houd wel van het hippe -dat is toch nog hip hé?- ombre effect, dus dat wou ik zeker een keer proberen. In het verleden draaide elke poging tot het creëren van een mooi ombre effect steeds uit op een regelrechte fiasco. De verkeerde nagellak, de verkeerde sponsjes, de verkeerde techniek...? Wie zal het zeggen lieve lezer.

Tot mijn grote verbazing lukte het dit keer wel!

Aan beide handen deed ik met m'n ringvingers net iets anders. De ene keer koos ik voor een peachy basis met daarop een gouden palmboom, de andere keer koos ik voor een roze basis vergezeld van een aantal peace-tekens.
Helemaal summer-proof!

Kies jij wel eens voor ombre nails?

P.S. WAH London kan je vanuit België bestellen bij Boots!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie