zondag 31 mei 2015

Sunday Sessions 31052015

Well 'Hello Sunday'! Hoewel het buiten nog niet helemaal zomert, ben ik er mentaal helemaal klaar voor! Vandaag laat ik jullie dan ook twee producten zien die onmisbaar zijn bij een warme, zomerse 'zen'-zondag. 

De ene zag je al voorbij komen op mijn zomerse wishlist en de andere heeft zich al flink bewijzen in beautyblogland :)


Laat ik beginnen de 'hype' uit beautyland: een product uit de Fuji Green Tea lijn van The Body Shop. Deze lijn kwam enige tijd geleden uit en is de voorloper van de -al bijna even populaire- Virgin Mojito lijn. Beide hele frisse geuren.
Ik verkies de Fuji Green Tea lijn net boven de andere frisse geur, omdat deze net was sterieler ruikt.

Hoewel 'Body Sorbets' van The Body Shop reeds vorig jaar (Of wat het het jaar daarvoor?)  werden ge├»ntroduceerd, is het voor mij slechts de eerste keer dat ik er ook effectief eentje op m'n huid smeer. En ja: hij is inderdaad heerlijke verfrissend :) Ergens las ik ook volgende tip: met heel warm weer, kan je deze ook in de ijskast bewaren. Extra freshness, you see

En dan iets helemaal nieuws... drumroll please...
Deze face mist van Kenzoki met Lotus water!

OK, een face mist is geen nieuw product op de markt, maar ik had nog nooit eerder een product van Kenzoki gebruikt. Wel hoorde ik vaak lovende kritieken, dus ik besloot het zelf ook een keer te proberen. 
Je kan dit product zowel s'ochtens en 's avonds gebruik om je gelaat, na het reinigen, nog even te verfrissen, maar ook doorheen de dag kan je deze sprayen. Instant freshness heet dat :) 
Ook de immer populaire lotus geur vind ik heerlijk :) Een beetje zoet, maar vooral niet overdreven. Voornamelijk fris en zacht.

Zoals je ziet: ik ben klaar voor de zomer. De ├ęchte zomer. Die met hittegolven enzo :) Who's with me?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie