zondag 24 mei 2015

Sunday Sessions 24052015


Omdat de Sunday Sessions in het teken staan van relaxen, laat ik jullie vandaag enkele producten zien die noodzakelijk zijn voor mijn avondroutine. Wanneer mijn gezicht gereinigd en verzorgd is, voel ik me 's avonds gewoon een heel stuk beter :)
Tot eind vorig jaar, stond mijn avondroutine in het teken van acne. Ik testte allerlei middeltjes tegen acne: reinigers, crèmes, maskers... Pas toen ik van pil veranderde, ging de acne weg. Een ware verademing! Ik kon me eindelijk focussen op andere aspecten van mijn huid en ging ik op zoek naar andere producten.

Maar ik kwam ook oude bekenden tegen...


'Take it Away' van Estée Lauder is de ontdekking van de laatste maanden. Deze oogmake-up remover is haast magisch. Nu heb ik het verleden ook wel budget remover geprobeerd en die deden het meestal ook helemaal niet slecht. Maar deze... wauw!

Een oude bekende die na mijn acne-periode weer helemaal terug is, is het Estée Lauder  Advanced Night Repair II Serum. Aangezien ik geen specifieke zalfjes meer nodig heb om littekens of kleine wondjes te verzorgen, kies ik resoluut voor dit 'all-in-one' wondermiddeltje :)
En ja: ik ging ook aan de oogcrèmes. Voordien zag ik hiervan het nut niet in, aangezien dit niet mijn grootste probleem was. Maar toen ik in maart 25 werd, besloot ik dat het tijd was. Onder het motto 'beter voorkomen dan genezen' begon ik preventief te smeren deppen tegen rimpels en andere verwanten. 


Deze laatste is eerder 'voor de fun', en niet broodnodig of supergoed. Deze Bron Lippy van The Body Shop met watermeloensmaak is gewoon heel leuk en fris. Tijdens de winter volstaat deze absoluut niet, maar deze gematigde temperaturen en weersomstandigheden zorgen ervoor dat een dikke laag van dit spul, net voor bed, voldoen.

Welke producten gebruik jij dagelijks/regelmatig in je avondroutine?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie