zondag 17 mei 2015

Sunday Sessions 17052015

Muffins At Tiffany's is proud to present: The Sunday Sessions! Vanaf nu wil ik op zondag regelmatig een aantal items delen die mij inspireren/fascineren. Zo zie je vandaag in The Sunday Sessions een aantal fashion items voor ook een nail-art ontwerpje dat ik de laatste tijd regelmatig opnieuw op m'n nagels tover. 

Laat ik onmiddellijk beginnen met mijn laatste aanwinst: dit minimalistische kettinkje van Asos. Ik draag eigenlijk heel weinig juwelen, dus wanneer ik toch besluit om een kettinkje te dragen, dan is dit vaak iets heel subtiel. Deze rij steentjes vond ik trouwens ook best elegant.

Begin vorige maand raakte ik plots in de ban van de alom bekende 'Mini MAC' van Rebecca Minkoff. Ik besloot mezelf dan ook gewoon te trakteren op de baby blauwe versie. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Al moet ik er wel wat voor opofferen. Ik ben immers zo iemand die een halve kilo spullen (een paraplu, een make-up tasje, een dozijn zakdoekjes, een boek,...) meesleept, dus ik moet heel wat selectiever te werk gaan! 

Zoals ik al zei: I'm obsessed met deze manicure! Of beter : obsessed met het chevron patroontje :) Al jaren was ik opzoek naar een manier om dit patroontje op m'n nagels te krijgen. Blijkt nu dat konad gewoon een stamping template heeft waar deze op terug te vinden is :) Voor de geïnteresseerden: m101 :) But you didn't hear that from me!

Welk fashion item staat voor jou centraal de afgelopen tijd?

Fijne zondag gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie