vrijdag 22 mei 2015

Is it summer yet?

Ik weet het: technisch gezien is het nog geen zomer, dus ik heb ook helemaal geen reden om te klagen over dit wisselvallige weer. Maar het verlangen naar een soort van mini-hittegolf is groot lieve lezer. Vandaar dat ik vandaag een aantal items met u deel die het hunkeren naar tropische temperaturen dragelijk maken.


1. Daisy Dream Eau de toilette by Marc Jacobs
Hoewel Daisy Sorbet de laatste telg van de Daisy familie is, viel ik onlangs als een blok voor Dream. Lekker zoet met een eigentijdse twist. Een beetje zoals ikzelf.

2. Guérlain Météorites Baby Glow
Is het een foundation? Is het een basis? Is het een vloeibare highlighter? Wel euhm... het is een beetje van beiden. Heerlijk dus voor op die dagen dat je slechts een lichte dekking wenst, maar volledig naakt gaan toch wat eng lijkt.

3. Kenzoki Fresh Lotus Water 
4. L'Occitane Roses et Reines Fresh Body & Face Mist
Op plaats drie en vier in deze 'was het maar al zomer' lijst, vind je een face mist. Ik heb wel een setting spray van Urban Decay die ik over m'n make-up heen spray om alles beter te fixeren, maar bij warm weer wil ook gewoon iets verfrissend.
Kenzoki is een merk waarover ik de laatste tijd steeds meer hoor en lees, vandaar mijn interesse. Plus: lotus-stuff zijn hot op dit ogenblik!
Een body-and face mist met rozengeur is dan weer iets klassieker, maar daarom niet minder fris.
Oh dear, choices, choices!

5. 'Most Days I Wish I Was A Cat' mug
Gespot op de website van Urban Outfitters, maar het klopt ook echt :) Ik bedoel maar: beetje chillen, beetje mooi maken, op tijd en stond miauwen zodat de baasjes niet vergeten dat de voederbakjes moeten worden gevuld en mijn andere bakje moet worden geleegd... Not that bad.


6. YSL Sahariennoogschaduwpalet '12 Mauresques'
Ik weet het: de tinten uit het oogschaduw palette van de nieuwe YSL collectie zijn heel basic. Sterker nog: ik heb waarschijnlijk al een dozijn gelijkaardige doosjes in m'n verzameling. Toch spreekt deze me heel erg aan. Budget-gewijs, is item minder interessant, maar onder het motto 'treat yo self', kan dit nog net!

7. Pretty Little Liars (Seizoen 6)
8. Orange Is The New Black (Seizoen 3)
In afwachting van de eerder genoemde hittegolven, wil ik me gerust op offeren voor een Netflix-marathon. Vol ongeduld wacht ik dan ook op nieuwe seizoenen van bovenvermelde series.
Wat kan ik zeggen: de tiener in mij staat te popelen om te weten te komen hoe het afloopt met de vier tieners die verstrikt raakten in een web van leugens, terwijl de andere ik graag een fictief kijkje neemt in vrouwengevangenis.

Wat kan jou opvrolijken tijdens deze, toch wel frisse, lentedagen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie