vrijdag 29 mei 2015

Bourjois Magic Nail Care


Ik hou van nagels lakken en versieren, maar mijn nagels verzorgen... Da's iets wat ik wel eens durf vergeten. Zonde natuurlijk, want droge nagelriemen 'verpesten' vaak je zorgvuldig uitgewerkte nail-art. Bij deze wens ik Bourjois dan ook te danken voor hun 'manicure in een potje' :)


Goed ik overdrijf misschien: uiteindelijk is dit niet meer dan een verzorgende olie in spons, maar het zet me er tenminste toe aan er optimaal gebruik van te maken.


Deze ' Magic Nail Care' werkt volgens het principe van de removers van Bourjois: in het potje zit een spons die doordrongen is van een vloeistof (olie in dit geval) je stop je vinger in de spons, waardoor het product zijn werk kan doen. In dit geval: hydrateren.

Vervolgens masseer je de olie nog even in en klaar is kees! Een routine die ongeveer één minuutje duurt en -bij frequent dagelijks gebruik- een mooi resultaat oplevert.


Schenk jij voldoende aandacht aan de verzorging van je nagels/nagelriemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie