zaterdag 18 april 2015

MAC | 'Flamingo' Lipstick


Afgelopen zondag had ik het over de 'flamingo trend'. Hierbij vermelde ik ook de lipstick in 'Flamingo' die enkele jaren terug onderdeel was van een gelimiteerde collectie van MAC. Tot mijn grote spijt kon ik hem toen niet bemachtigen. Enkele weken geleden was ik wat aan het rond klikken op de webshop van MAC, toen ik hem daar plots terug zag staan...
 Needless to say dat ik hem onmiddellijk in mijn virtuele mandje mikte en in spanning afwachtte tot hij geleverd werd.

Waarom ik zo gek ben op deze lipstick? De kleur! Hoewel deze oorspronkelijk deel uit maakte van de 'All About Orange' collectie, is deze niet helemaal oranje. Het is een beetje zoals een ... flamingo: een mooie mix tussen roze en oranje.


Veel hangt dan ook af van het licht. Op sommige momenten denk ik: "Dit is toch eerder een roze kleurtje", terwijl ik de dag erop vermoed dat het om een oranje tint gaat.

De formule is romige en droogt je lippen zeker niet uit. Dekkend is hij echter niet. Flamingo is een beetje sheer en benadrukt -ondanks alles- toch de kleine velletjes. De mooierd overleeft zonder problemen een hapje en een drankje, maar wanneer je hem 's ochtends aanbrengt, dien je in de loop van de dag toch een aantal keer bij te werken.


Toen ik enkele dagen geleden opnieuw naar de webshop van MAC surfte, was Flamingo helaas alweer verdwenen. Misschien wordt hij in de winkels wel nog verkocht? Of misschien moet je gewoon geluk hebben? Ik kan de liefhebbers in elk geval aanraden om regelmatig te website te checken :)

'Jaag' jij soms ook producten uit gelimiteerde edities na?

MAC Lipstick 'Flamingo' €19.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie