dinsdag 21 april 2015

L'Oréal Profesionnel Expert Série | Absolut Repair Lipidium

Ik geef het niet graag toe, maar euh... ik mishandel mijn haar wel eens. Kleuren, ontkleuren, knopen uit 'trekken', regelmatig gebruik van de stijltang... Guilty as charged! Gelukkig bestaan er ook nog producten die schade herstellen :)


Via BarberStore.eu, vond ik de  L’Oréal Serie Expert producten. Gezien de eerder meegedeelde staat van mijn haar, opteerde ik voor de Absolut Repair Lipidium lijn. Deze lijn werd ontwikkeld om extreem beschadigd haar te herstellen.

Ik ging aan de slag met het masker en de shampoo. Ik ben altijd een beetje 'bang' van haarmaskers: gebruik een beetje te veel en je loopt een hele week met een vette haardos rond. Doseren is hierbij voor mij een uitdaging. Daar vooral mijn punten beschadigd zijn, pracht ik het masker uit de Absolut Repair Lipidium lijn, plaatselijk aan nadat ik mijn haar waste met de schampoo. De verpakking raadde me aan dit een aantal minuten te laten zitten. Vervolgens spoelde ik alles grondig uit.


Mijn haren waren na het wassen onmiddellijk makkelijker te doorkammen. Op langere termijn merk ik ook dat ik minder knopen heb -iets wat voordien toch wel een groot probleem was.

Zo zie je maar: zelf voor warhoofden -letterlijk dan!- als ikzelf is er nog hoop :)

Wat is jouw favoriete haarproduct op vlak van verzorging? 

L'Oréal Profesionnel Expert Série Absolut Repair Lipidium Shampoo 8.95euro via Barberstore.eu
L'Oréal Profesionnel Expert Série Absolut Repair Lipidium Masker 11.95euro via Barberstore.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie