vrijdag 24 april 2015

Londen 2015 | Wishlist


Wanneer deze post online komt -vrijdag 24 april 2015 7u00- stap ik op de trein richting Londen! Da's helemaal niet de eerste keer, maar het is toch alweer meer dan een jaar geleden. Het kan dus absoluut geen verrassing zijn dat ik een kleine wishlist klaar heb. Ik heb het best nog bescheiden gehouden, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ter plekke niet helemaal uit de hand kan lopen!

1. WAH London The Nail Edit Dreamy Days Kit 
WAH is niet zo heel bekend in België, maar in Londen is dit 'het' merk op vlak van nagellak en nail-art. Er zijn verschillende salons en ze hebben ook een eigen nagellaklijn. Ik heb nog geen ervaring met hun producten, dus ik wil supergraag zo'n set uittesten!

2. Soap&Glory Hand Maid
Deze anti-bacteriële gel is gewoon mijn favoriet! Weer van zo'n fijn merk dat niet in België te krijgen is.

3. Too Faced Leopard Bronzer
Momenteel heb ik een gelijkaardig product van W7, maar ik ben toch nog steeds benieuwd naar het originele spul :)

4. Urban Decay Naked Basics 2
Deze wil ik toch wel even goed bekijken in de winkel voor ik hem effectief ook aankoop. Maar hey: how bad can it be? ;)

5. Urban Decay 24/7 Glide On Pencil in 'Black'
Ik heb nu zo'n double ended pencil, maar ik wil toch ook gewoon een keer het standaard zwarte potloodje van Urban Decay proberen :)

6. Nars Velvet Matte Lip Pencil in 'Bolero'
As seen on 'Miss Lipgloss' :) Je kan immers nooit teveel lipsticks hebben :)

Heb jij nog tips wat betreft producten die niet in België te verkrijgen zijn, maar wel in Londen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie