zaterdag 11 april 2015

Garnier | Bar Doux by Ultra Doux


Deze post valt onder de categorie 'vijgen na Pasen' -en dat mat je heel letterlijk nemen. Op 1 april opende Ultra Doux 'Bar Doux' op de Meir in Antwerpen. Gedurende 14 dagen kon je er binnen springen voor een heuse Ultra Doux ervaring. De avond voordien was ik reeds aanwezig, zodat ik alles aan de lijve kon ondervinden. Helaas lag ik sindsdien in bed op doktersvoorschrift, waardoor ik er niet eerder toe kwam een verslagje online te zetten. Hierdoor is de 'pop-up' periode helaas afgelopen :( Toch geef ik graag nog een extra woordje uitleg bij dit gebeuren.De Bar Doux wil je laten kennismaken met de Ultra Doux shampoo's van Garnier. Wanneer ik Ultra Doux hoor, denk ik meteen aan de reclame van de kindjes die hun haar wassen met de perzik-variant. Maar Ultra Doux is zoveel meer!

Centraal in de Bar Doux staan de laatste drie creaties van de bekende haar-lijn:

Ultra Doux met Argan -en Camille Olie


Ultra Doux met honing


Ultra Doux met Olijven


Deze laatste is de nieuwste telg uit de reeks en werd dus ook extra gepromoot. Als bezoeker kon je niet alleen genieten van een wasbeurt of een stylingssessie met je favoriete Ultra Doux producten, je kon deze ingrediënten ook proeven! Dit door middel van een smoothiebar gewijd aan de ingrediënten van de shampoo's.

Ik liet mijn haren wassen met de Ultra Doux olijven shampoo. Deze verzorgt en voedt je haar, zonder het te verzwaren.

Als afsluiter kon je ook je eigen Ultra Doux shampooflacon mee naar huis maken. Je dient enkel te poseren voor in de photobooth, waarna je je gepersonaliseerd flacon mee krijgt.Ziehier 'mijn' fles Ultra Doux :)


Let vooral niet op mijn nogal schuchtere blik, maar wel op mijn beachy haar :) Na mijn wasbeurt werd mijn haar mooi geföhnd. Voor de extra 'oempf' werd een beetje Ultra Doux droogshampoo gebruikt.

Zoals ik aan het begin van deze post al zei: ik vind het erg jammer dat ik niet in de mogelijkheid was dit verslagje eerder online te zetten, want ik ben er van overtuigd dat velen onder jullie graag een bezoekje aan de Bar Doux by Ultra Doux zouden gebracht hebben. Helaas besloot een griepvirusje -gevolgd door een infectie op de luchtwegen - er anders over. Please for give me!

Wat is jouw favoriete Ultra Doux Shamoo?

P.S. Een review over de Ultra Doux producten met olijven volgt nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie