zondag 12 april 2015

Currently Loving... | Flamingo (& other pink stuff)


Af en toe ben ik helemaal in de ban van een bepaald thema of een bepaald onderwerp. Momenteel ben ik dan ook helemaal 'in to' flamingo's! Neen, da's niet origineel, maar wel hot and happening. Tijdens één van de vele online-shopping-sessies, kwam ik dan ook een aantal items tegen die perfect bij dit thema passen. Vandaag deel ik deze graag met jullie, want volgens mij schuilt er in elk van jullie wel een flamingo-lover. Of niet soms?1. Urban Outfitters - Tweedmill Fishbone Blanket in Grey 
Neen, hier komen niet onmiddellijk flamingo's aan te pas, maar een grijs dekentje met een babyroze toets is net zo hip als een flamingo bikini :) Alleen is dit toch net iets warmer :)

2. Flamingo Candles - Spring 2015 Rose Marshmellow Classic Jar Candle £12
Vorige zomer ontdekte ik het Britse merk 'Flamingo Candles' en sinds dien ben ik helemaal verkocht! Zowel hun kaarsen als soyscents reuken heerlijk. De hiippe flamingo op elke kaars, maakt het nog eens zo leuk om zo'n item op je salontafel te zetten :) Rose Marshmellow is één van de geuren in de lentecollectie en ik vind het heerlijk!

3. Dutch Decor Pretty Flamingo Cushion €24.95 via Loavies
Dit hippe kussen zag je mogelijk al bij meerdere bloggers terug. Maar hij is dan ook zo pretty :) Althans, dat vind ik. Momenteel ligt hij al bij mij op de sofa en ik moet zeggen: het is een subtiele manier om mijn sobere, witte interieur op te vrolijken.

4. MAC Flamingo Lipstick €19
In 2013 kwam MAC met de 'All About Orange' collectie op de markt. Deze lipstick in 'Flamingo' was hiervan een onderdeel. Destijds was hij onmiddellijk overal uitverkocht en greep ik er helaas ook naast, maar ik ben hem nooit vergeten...

5. Converse Chuck Taylor Classic White
Ook hier zijn er geen echte flamingo's te bespeuren, maar wit en roos vormen deze dagen zo'n hippe combinatie, dat zo'n paar klassieke Chuck's toch wel hoog op m'n verlanglijstje staan :)

Ga jij ook mee met de hele flamingo-hype?  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie