donderdag 26 maart 2015

Random | A Few Of My Favorite Things

"All you need is love!" Maar er zijn toch nog een aantal andere dingen die ik graag binnen handbereik houd. Yep: I'm a material girl! Zijn we dat niet allemaal een beetje? Stiekem? Ja toch? Vandaag laat ik je in elk geval een aantal items zien die ik de afgelopen dagen weken gewoonweg nodig had!
Eerst en vooral een heerlijke geur! Malibu van Juicy Couture is een op en top zomerse geur! Ik kocht hem vorige zomer aan en intussen is hij bijna leeg. Ik overweeg deze geur opnieuw te kopen. En eerlijk gezegd: da's iets wat ik in het verleden nog nooit deed... Dit is gewoon 'de' geur voor mij!

Ten tweede -hoe kan het ook anders- nagellak! Hoewel je van mij zou verwachten dat het om een heel fel gekleurd lakje gaat, ben ik momenteel hooked on 'blanc' van Essie. Een eenvoudige witte lak die de basis kan vormen voor allerlei nail-art experimenten, maar ook heel mooi is wanneer je hem 'puur' draagt. Liefde!

Nog meer liefde is er voor mijn nieuwe tas van Essentiël. Begin deze maand lanceerde het Antwerpse modelabel een collectie in samenwerking met Disney en ik werd meteen verliefd! De collectie is volledig geïnspireerd op de dwerg die we allemaal kennen onder de übercute naam 'Bloosje'. Naast de tas huppelde ik de winkel buiten met een sweater en een t-shirt.Tot slot is er ook nog een ring. Helaas pindakaas, not that kind of ring! Maar we leen ring die ik tegenwoordig dagelijks draag. Ik weet nog dat hij van 'Six' is en tot de 'silver collection' behoord, maar de prijs kan ik me niet meer herinneren. Anyway, ik ben gek op de geometrisch vorm!

Bij deze ben jij -ongevraagd- weer helemaal up to date, wat betreft mijn laatste hebbedingetjes :)

Welke spulletjes maken jouw dagen een stuk aangenamer? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie