zondag 22 maart 2015

Nivea | Cellular Radiance Comouflrende Oogcontourcrème


Ik durf zeggen dat ik haast nooit last heb van donkere kringen of wallen. Ik heb echter wel andere huidproblemen, maar de eerder vernoemde kwaaltjes blijven -tot nu toe- uit. Toen Nivea het Cellular Radiance gamma op de markt bracht, maar daarbij onder meer een camouflerende oogcontourcrème, dacht ik dan ook helemaal niet dat dit iets voor mij was. Al moet ik mijn mening intussen wel herzien...Zoals ik al zei, heb ik weinig geen last van donkere kringen.Toch merkte ik een verschil wanneer ik de deze oogcountourcrème aanbracht. De crème is licht getint, dus alleen daardoor merk je al onmiddellijk een verschil.

Daarbij komt ook nog het feit dat deze crème de huid voedt, waardoor het effect op langere termijn ook zichtbaar is.

In welke mate deze laatste eigenschap actief is , kan ik moeilijk zeggen. Misschien kan iemand met hardnekkige donkere kringen daar beter over oordelen.

In elke geval: je ziet onmiddellijk een verschil!De applicator is niet echt 'doorsnee' te noemen. Het ziet er een beetje uit als een stift. Je dient echter wel op het tubetje te duwen en daarna komt er crème uit  het topje.

Topproductje!

Wat is jouw geheim voor het camoufleren van donkere kringen rond de ogen?

Nivea  Cellular Radiance Comouflrende Oogcontourcrème - prijs onbekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie