donderdag 19 maart 2015

MAC | Powder Blush 'Melba'

Mijn 'go-to' blush is al enkele jaren Well Dressed van MAC. Een zachte, baby roze kleur, met een hele subtiele shimmer. Purrfect voor elke dag. Ergens was ik dit lieve kleurtje toch een beetje beu. Ik wou iets anders. Iets simpel, maar toch anders. Toen ik bij MAC om raadt vroeg, werd me 'Melba' aangeraden.

Melba is een zachte perzik tint. Mat. Geen shimmer. Melba was eigenlijk geen onbekende voor mij: een aantal maanden geleden liet ik er mijn oog al opvallen, maar besloot toen nog even met Well Dressed verder te gaan.
Ik was wel aangenaam verrast toen de MUA bij MAC mij deze spontaan -dus zonder dat zij wist dat ik hier interesse in had- toch Melba aanbood.



Zoals je ziet is Melba echt matter dan matt. Oh well, you know what I mean :) Dit is wat mij betreft een warme tint, die ik daarom haast uitsluitend in de zomermaanden zal dragen. Ik ben best wel gevoelig aan dit soort dingen ;)


Verder kan ik enkel zeggen dat het gewone een fijne poeder blush is, zoals we dat van MAC gewend zijn. De pigmentatie is zeer goed, dus je bent best zeer mild bij het aanbrengen. De kleur verder opbouwen is daardoor ook geen probleem.


Wat is jouw favoriete blush op dit moment?

MAC Powder Blush 'Melba' 22.00 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie