dinsdag 31 maart 2015

Happy Decals | Crazy Cat Lady

Elfi en Eva vormen een gouden team, zo blijkt. Voor Valentijn maakte ze decals (=nageltattoo's) op verzoek, nu sloegen ze de handen in elkaar voor een aantal thema decals. Er er zijn 'Happy Decals' met kitty's, dino's, eenhoorns, paaskuikens, decals voor Moederdag en decals waar je helemaal zen van wordt. Elfi was zo lief me de poezendecals op te sturen. Ik ging onmiddellijk aan de slag.


Wie me een beetje kent -of wie hier rechts naar m'n Instagram feed kijkt- weet dat ik gek ben op katten. Zelf heb ik twee exemplaren geadopteerd uit het asiel en als je me niet tegenhoud ga ik morgen een derde furrball halen. Heerlijk dus om mijn poezenliefde vertaalt te zien in nail-art!

Nageltattoo's zijn er eigenlijk voor zij die van mening zijn dat nail-art niets voor hen is. Dat het te moeilijk is. Dat ze het niet kunnen. Nageltattoo's zijn er om deze mensen ervan te overtuigen dat ze het helemaal mis hebben. Kortom: nageltattoo's zijn er voor iedereen!

Je hebt niet veel nodig:

  • een velletje decals
  • een schaart
  • een pincet
  • een kommetje water
  • een top-en basecoat
  • nagellak (bij voorkeur witte nagellak of een lief pastelkleurtje)


Nadat je een basecoat aanbracht, lak je je nagels zoals je dit zelf wenst. Je kan alle nagels in een zelfde kleur lakken of ervoor kiezen om af te wisselen. Wanneer je nagels goed droog zijn -reken toch zeker op een tiental minuutjes- gaan je aan de slag met de decals. Je knipt -zo precies mogelijk- de gewenste decals uit. Je neemt er eentje tussen je pincet en houdt deze gedurende 10 seconden in het kommetje water. Vervolgens plaats je de decal op je nagel en druk je deze voorzichtig aan. Dit kan met de achterzijde van de pincet, maar ook met je vinger. En dan... zie je meteen hoe cute je nagels zijn geworden!
Tot slot brengt je best ook een topcoat aan, om het geheel beter te beschermen. Zo heb je er langer geniet van :)
Let vooral niet op de 'Prr' in spiegelschrift... It just happend :)
Je kan er werkelijk alle kanten mee uit. Zoals je ziet kan je er ook voor kiezen om verschillende decals op één nagel aan te brengen. Het hangt er dan natuurlijk wel van of hoe groot je nagels zijn :)

Ik ben in elk geval heel enthousiast. Ik overweeg zelfs om ook de eenhoorn decals te bestellen...

Experimenteer jij wel eens met nageltattoo's? 

Elfi & Eva Mouton 'Happy Decals' Poesjes - 8euro o.a. via Eva Mouton

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie