maandag 16 maart 2015

Garnier | Verhelderende Gel

Zoals ik eerder al aangaf, had ik last van een gigantische winterdip.  Gelukkig zijn er ook van die producten die de zomer in je leven haar het hele jaar door weten te benadrukken. Neem nu deze verhelderende gel van Garnier. Goed voor een zomerse coupe, zelf bij temperaturen rond het nulpunt!
Ik hou wel van een experimentje met m'n haar. Het is ook geen geheim dat ik groot fan van de ombre-look ben. Ik koos meermaals voor een dergelijke coupe en bereikte het gewenste resultaat al op verscheidene manieren. Ook met deze verhelderende gel kan je de ombre-look verkrijgen. Al kan je er bijvoorbeeld ook 'mèches' mee trekken of je hele coupe gewoon enkele tinten lichter maken.
Geen nood: je hoeft niet te knoeien met verschillende zakjes en vloeistoffen die moeten gemengd worden!


Dit gel is 'kant-en-klaar': gewoon op het haar aanbrengen en je bent klaar.
Zelf bracht ik de gel op de lengtes van m'n haar aan, nadat ik m'n haar gewassen had. Je zou het eventueel ook op droog haar kunnen doen, maar dat vind ik zelf niet zo prettig.
Je hoeft deze hele pot zeker niet in één keer te gebruiken. Het is immers zou dat je haar bij elke toepassing een tint lichter wordt. Ik gebruikte deze pot in een vijftal keer op. Het hangt er natuurlijk ook van af hoeveel haar je hebt en hoe lang het is.

Ik kan je in elk geval meedelen dat mijn ombre-coup zijn broodnodige opfrisbeurt kreeg en het effect opnieuw veel duidelijker is.
Wel worden mijn punten een tikje droog van deze gel. Niet helemaal abnormaal: het blijft een ontkleuringsproduct. Al is deze verhelderende gel helemaal niet zo agressief als de klassieke ontkleuringen.

Op de geur na -de hele badkamer ruikt naar 'kapper'- , ben ik zeker fan!

Experimenteer jij wel eens met dergelijke producten? 

Garnier Verhelderende Gel 7.99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie