zaterdag 28 maart 2015

Estée Lauder | Little Black Primer


Over de 'Little Black Primer' Van Estée Lauder is de laatste tijd al heel wat geschreven en gezegd. Daar ik de afgelopen maanden onder een steen leefde -bij wijze van spreken dan-, had ik geen idee wat dit precies was. "Waarom zou je nu een zwarte primer onder je foundation willen gebruiken?" Inclusief verwarde blik. Yes, sometimes I'm blond like that... 

Ik neem aan dat het voor de meerderheid van mijn doelpubliek wel duidelijk was: de Little Black Primer is een primer voor de wimpers. Volgens Kendal Jenner - boegbeeld van het product- is deze primer net zoals een 'Little Black Dress': onmisbaar voor elke vrouw.


Het is niet immers zomaar een primer, hij geeft je wimpers ook een delicate kleur en doet dienst als een waterdichte topcoat. Persoonlijk vind ik dat je hem ook zonder mascara kan dragen, op dagen waarop je 'naakte' wimpers verkiest. De Little Black Primer geeft dan toch net dat ietsje meer 'oempf'. You know what I mean?


Aanvankelijk vond ik dit borsteltje zeer speciaal, maar eigenlijk werkt dit best goed. Je kan er makkelijk de vorm van je wimpers mee volgen en zelfs de krul stimuleren.

Of het nu ook werkt? Ik merk in elk geval dat mijn wimpers mooier zijn wanneer ik deze primer aanbreng voor mijn mascara. Je kan het zo stellen: dankzij deze primer, doet mijn mascara ook beter zijn werk.

Combineer de Little Balck Primer met een goede mascara en het 'Bambi-effect' ligt binnen handbereik!

Besteed jij veel aandacht aan je wimpers?

Estée Lauder LIttle Black Primer - 25.87 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie