zondag 1 februari 2015

Inspiration | My Interior

Lieve lezer, na enige tijd van afwezigheid, breng ik u vandaag een nieuwe post. Dit keer eentje over m'n interieur. De laatste tijd doe ik erg m'n best om 'de lente' in huis te halen. Dit wil zeggen: veel planten en veel pasteltinten. Enjoy!

Hoewel ik het liefst erg sober hou, ging ik toch opzoek naar een aantal leuke items om de boel op te vrolijken. Ik vond o.a. leuke dingen op de website van Urban Outifitters, maar ook vruchtbaar tripje aan Ikea, hielpen me verder bij het samenstellen van een leuk decor. 
Dit schriftje staat zomaar in m'n Ikea Kallax. Ik ben niet echt van plan er in te schrijven, het staat gewoon mooi vind ik. En ja: dit liedje zit nu vaak in m'n hoofd -en in dat van mijn bezoekers- maar dat neem ik er graag bij.


 Deze 'book clock' is de meest recente aanwinst. Ik zag hem bij Loavies, maar daar was hij uitverkocht. Bij Bol.com kon ik hem wel gewoon bestellen.


Mijn favoriete plant ooit: de bromelia. Hij ziet er erg tropisch uit, door de vorm van de bladeren en de mooie roze kleur. Helaas boeit deze plant maar één keer -daarna wordt hij helemaal groen- en heb ik het stekken ervan nog niet goed onder de knie. 

 Dit decoratieve beest vond ik bij Urban Outfitters. Love it!
Dit schaaltje met theelicht(houders) is een samenraapsel van allerlei dingen die ik kreeg of apart ergens kocht. Pas toen ik ze alleenstaand een beetje beu was, ben ik ze gaan samen zetten. Ik vind het dan ook heel fijn om met zulke dingen in huis te spelen.  

Deze nieuwe kussens -Ikea!- zorgen er ook voor dat onze zetel klaar is voor de lente. Stiekem wou ik nog meer van die grafische kussens, maar voorlopig houd ik het hierbij.  

Nog een item van Urban Outifitters waarmee ik zeer blij ben. Deze kapstok -met diamantvormige afwerking!- kan je gewoon aan de deur hangen. Je hoeft dus niet de boren of te breken in muren of tegels. Ik vond deze zeer handig om in de badkamer om hoog te hangen. Daar is verder niet veel ruimte voor iets dergelijks en zoals ik al zei: we moeten geen gaten maken in de muren. Ik zou er zelf geen kilo's kleding aanhangen, want da's volgens mij niet zo goed voor de deur, maar een pyjama of twee en enkele handdoeken, dat kan zeker!

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en uiteraard leer ik ook graag van jullie tips. Oh ja, wie meer ervaring heeft met het kweken van een bromelia: let me know!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie