donderdag 18 december 2014

YSL | Mascara Volume Effect Faux Cils Shocking

Hoewel ik vroeger verknocht was aan één specifieke mascara, vind ik het de laatste maanden wel leuk om af te wisselen en eens iets anders te proberen. Zo kwam ik bij dit setje van Yves Saint Laurent terecht. Iets heel anders dan het geen ik gewoon ben...


Normaal gesproken opteer ik voor een mascara die zich focust op de lengte van mijn wimpers. Deze 'Shocking' mascara van Yves Saint Laurent is bedoelt om meer volume te creëren. Aanvankelijk stond ik er niet echt bij stil, maar het verschil werd me al snel duidelijk.

Het borsteltje op zich is al erg verschillend van hetgeen ik gewoon ben: geen siliconen borsteltje, maar eentje met echte haartjes. Ik meen dat dit soort borsteltje mijn wimpers minder goed separeert.
Het is ook overbodig helemaal not done om verschillende lagen aan te brengen. Zelf houd ik nogal van deze techniek, maar het effect daarvan bij deze mascara niet van de poes :)

excuse me for the blurry picture

Wat ik niet zie: een 'faux cils' a.k.a. het valse wimper effect. Eerlijk gezegd verwacht ik dit ook niet echt meer van mascara's. Dit wordt oh zo vaak beloofd, maar ik kan niet bedenken dat één merk of één product deze belofte ooit kon inlossen. Hier is een tip: als je het effect van valse wimpers wil bereiken, investeer dan in een mooi paar valse wimpers.

Neen beste lezer, echt wild word ik niet van de Shocking mascara van YSL. Het is niet slecht, maar het kan zeker beter.

Ik kocht deze mascara in een set met een mini make-up remover en een mini eye cream. Beide mini's vallen in de smaak! Al kan je over z'o'n cream natuurlijk weinig zeggen, wanneer je slechts zo'n kleine hoeveelheid hebt om te testen.
Hoeveel deze set precies kostte, weet ik niet meer. De prijs onderaan dit artikel, is dan ook de prijs die je voor de mascara alleen betaald.

Vond jij ooit al een mascara waarvan je toch dat 'valse wimper'-effect kreeg? 

YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Shocking 19.90 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie