donderdag 11 december 2014

Philosophy | Vanilla Jasmine Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath


Ik ben zo iemand die aftelt naar Kerstmis van zodra de zomer voorbij is. Uiteraard omdat de kerstperiode vaak heel gezellig is, maar ook voor de heerlijke kerstcollecties. Die van Philosophy is er eentje van. Vorig jaar ging ik voor Sweet Fluffy Cupcake. Dit jaar viel ik voor een geur die net iets minder zoet was: Vanilla Jasmin.
Waar de meeste geuren met vanille je doen denken aan een versgebakken koekje, is dit een uitzondering. De warme, zoete geur van de vanille wordt als het warme getemd door het mysterieuze van de jasmijn. 

Hoewel deze geur gekoppeld is aan de kerstcollectie, vind ik het persoonlijk een geur die je het hele jaar door zou kunnen gebruiken. Misschien dan toch maar een back-up halen? ;)


Hoewel ik deze multi-functionele producten van Philosophy superlekker vind ruiken, gebruik ze toch liefst niet als shampoo. Mijn haren hebben toch iets meer pampering nodig, vrees ik.

Naar welke kerstcollecties kijk jij elk jaar opnieuw weer uit?

Philosophy Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath in 'Vanilla Jasmine' 480ml 16.20 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie