dinsdag 9 december 2014

& Other Stories | Cheek & Lip Tint 'Swayback Plum'


Yes, I am still here! De laatste maand(en) was ik even euh.. afgeleid, waardoor er stevige laag stof op Muffins At Tiffany's kwam te liggen. Ik bespaar je dan ook mijn ellenlange lijst met excuses waarom dat zo is. Laten we het liever over iets anders hebben: make-up! 


Het is zeker niet de eerste keer dat ik het heb over de Cheek & Lip Tints van & Other Stories. De multifunctionele creamy make-up viel in het verleden reeds in de smaak, waardoor ik me opnieuw liet verleiden door een nieuwe tint. Sinds dit najaar kan je je wangen en lippen hullen in 'Swayback Plum'. 


Deze kleur schreeuwt 'najaar', 'chique' en is toch bijzonder veelzijdig. De plumkleur kan je namelijk erg mooi opbouwen. Het grote voordeel van een goed gepigmenteerd creamy product :) Swayback Plum kan dus erg natuurlijk staan, maar je kan er ook een 'vavavoom' look mee creƫren. Niets dan liefde voor deze kleur!

Zoals ik al zei: het pigment van dit spul is amazing! Op m'n wangen breng ik hem gewoon aan met m'n vingers. Zo kan ik hem het best blenden. Voor de lippen gebruik ik dan weer liever een kwast. Dat werkt toch iets preciezer. 

Als kers op de taart, scoort deze beauty ook nog eens goed in de categorie 'beauty on a budget'. Misschien wel een leuk ideetje voor je Secret Santa ;)

Grijp jij deze winter ook naar dergelijke plum-kleurtjes?

& Other Stories Cheek & Lip Tint 'Swayback Plum' €15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie