zaterdag 13 december 2014

Nivea | Zijdezachte handcrème


Op zich vind ik de winterse temperaturen zoals we ze nu krijgen nog best ok. Het is lekker fris, maar de ijzige wind laat het voorlopig nog afweten. Toch worden mijn lippen en handen reeds geteisterd door allerlei typische kwaaltjes. Eén van de handcrèmes die ik de laatste tijd vaak inzet in de strijd tegen droge handjes is de 'Zijdezachte handcrème' van Nivea.

Als het om handcrème gaat, hou ik het graag simpel. Ik hou van veel voeding, maar mijdt extreme parfums. Er is niets zo hatelijk als een heerlijk geurende handcrème, waardoor je handen nog droger aanvoelen.
Deze handcrème van Nivea doet dit gelukkig niet :) De crème is zo goed als geurloos, maar voelt erg goed aan. Hij is ook niet te 'vloeibaar', wat ik op zich ook wel een fijne eigenschap vindt. 


Heel bijzonder is deze handcrème niet, maar het is zeker een goed redder in nood! En zoals beloofd, krijg je er inderdaad 'zijdezachte' handjes van :)

Wat is jouw favoriete handcrème?

Nivea  Zijdezachte handcrème 100 ml 3.79 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie