vrijdag 19 december 2014

Christmas Shopping | Some gift ideas

Kerstmis en Nieuwjaar staan voor de deur! Mijn kerstboom staat als sinds begin deze maand. Misschien wat aan de vroege kant, maar ik had er echt zin in! En ja: geen kerstboom, zonder cadeautjes! Voor degenen die niet zo goed zijn in het kiezen van verrassingen voor onder de dennenboom sparrenboom: hier zijn enkele tips!


Flamingo Candles
Ik hou van geurkaarsen! Vorig jaar was ik helemaal in de ban van de 'Sacred Fire' kaars van Rituals, maar deze zomer ontdekt ik iets anders: Flamingo Candles!


Dit merk heeft een uitgebreid gamma aan geuren en brengt ook seizoensgebonden geurkaarsen uit. Heerlijk om te hebben en bijgevolg ook om te geven of te krijgen!
Ik plaatste onlangs een bestelling op hun website, maar ook via Wander & Co kan je deze kaarsen bestellen.


RainPharma: verwennerij van Belgische bodem!
Sinds ik vorig jaar RainPharma leerde kennen, zitten een aantal van hun producten in mijn dagelijkse routine. Je kan dus gerust stellen dat ik de producten zou aanraden en dus ook graag cadeau doe.
Voor de gelegenheid stelde het merk van Belgische bodem een aantal geschenkdozen samen.


Zelf mocht ik er ook eentje ontvangen en maakte zo kennis met één van de geurlijnen waarmee ik tot nu toe nog geen ervaring had. Maar ik kan je verklappen: Lemony Vanilla Hugs ruikt heerlijk!
Voor deze 'MMM Massage' set betaal je nu 24.95 euro

Bio Beauté by Nuxe nu ook via webshop!
Goed nieuws voor de fans van Nuxe! Sinds kort wordt de Bio-Beauté lijn ook aangeboden in de webshop van Nuxe. 

Zelf vind ik deze producten echt nooit in de winkel (ten minste: niet wanneer ik er echt naar zoek), maar de webshop biedt dus een oplossing. En dus ook wanneer je nog snel een cadeautje wil kopen en geen tijd vindt om nog naar de winkel te huppelen.

Zo zie je maar, dat je zeker nog niet hoeft te wanhopen. Je hebt inmiddels nog een aantal dagen ;) Tik tak,darlings. Tik. Tak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie