maandag 15 december 2014

Christmas in Ghent x Happy Nails

Gisteren zakte ik af naar Gent om  er de kerstsfeer op te snuiven. Telkens ik in Gent ben, vraag ik me af waarom ik er niet meer kom. Heerlijke stad! De kerstsfeer maakt het alleen maar leuker. Mijn bezoek aan de provinciehoofdstad had echter nog een andere reden: een vrolijke manicure door Elfi bij Beautyqueen.


Enkele sfeerbeelden van gisteren. Alleen al door hier rond te lopen, wordt ik op slag vrolijker :) Nu ik er bij nadenk: eigenlijk zie je alleen maar vrolijke mensen op kerstmarken :)


Een bezoekje aan Gent is niet volledige zonder een bezoekje aan Beautyqueen: een klein (maar fijn!) winkeltje met veel nagellak en skincare. Heaven!
Ik kom er sowieso graag langs, maar gisteren had ik een extra reden: Elfi De Bruyn en Dierenasiel Gent. Elfi lakte pimpte nagels ten voordele van het asiel. Ik hou van alles wat met nagels te maken heeft en ik ben gek op dieren, dus ik kon gewoon niet anders dan langs gaan!


Mijn nagels werden gepimpt met de christmas waterdecals van Bué . Dat rendiertje is gewoon te schattig voor woorden! 

Bedankt Elfi voor mijn christmasy nageltjes! I am very happy :)

Ben jij ook al helemaal in de sfeer van Kerstmis?

P.S. De waterdecals zijn nu te koop bij Beautyqueen in Gent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie