woensdag 15 oktober 2014

Sothys | Lipstick 'Prune Luxembourg'
Begin vorige maand maakte op het Grace Kelly Beauty Event kennis met Sothys. Het merk vindt zijn oorsprong in Parijs en produceert zowel skincare, als make-up. Tot nu toe werd ik reeds aangenaam verrast door enkele producten. Deze lipstick belooft alvast een favoriet te worden voor dit najaar.


De verpakking is niet baanbrekend, maar toch ziet het er strak en degelijk uit. Dankzij het stoffen hoesje waarin de huls zit, is het luxegevoel niet ver weg.


Ok goed, bovenstaande foto is misschien wel misleidend. Op dit beeld lijkt het om een felle rode lipstick te gaan, terwijl die in realiteit toch iets meer 'plum-kleurig' is.
Op de lippen is dit echter nog een ander verhaal. Dan ziet de lipstick er namelijk iets meer 'berry' uit. Mijn excuses voor deze vage kleuromschrijvingen. Voor een waarheidsgetrouw beeld, verwijs ik u door naar onderstaande foto's :)

De formule is best goed! Gepigmenteerd is de lipstick zeker. Hij voelt ook heel zacht en droogt zeker niet uit. Één minpunt: de houdbaarheid. Na een drankje en een kleine snack is de lipstick helemaal verdwenen.Ik had het leuk gevonden mocht de lipstick dezelfde kleur hebben op m'n lippen als de kleur die hij heeft in de huls, maar op zich is dit geen probleem. Ik vind de kleur op m'n lippen ook wel heel mooi :)
Verder zijn er geen opmerkingen. Dit is een prima lipstick!

Gebruikte jij wel eens make-up van Sothys?

Sothys Lipstick 'Prune Luxembourg ± €20

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie