woensdag 8 oktober 2014

Skincare | Bio OilAl enige tijd had ik dit potje Bio Oil in de kast staan. Eerlijk  gezegd was ik hem even uit het oog verloren. Tot begin deze maand. Toen Princess Lychee net bij ons was, hadden we een soort 'aanvaring' waardoor mijn handen en armen vol krabben stonden. Kost wat kost wou ik vermijden dat dit grote littekens werden. Ik heb er zo al een aantal, van een 'aanvaring' met mijn konijnen en dat ziet er niet zo best uit.

Bio Oil dus. Dit is echt zo'n product dat voor alles goed is. Voor je gelaat, voor je lichaam. Volgens mij kan je er zelf droge haarpunten mee te lijf gaan.
Zelf gebruikte ik de olie voornamelijk op m'n lichaam. Al ben ik wel benieuwd of hij het ook goed doet als make-up remover. Op andere blogs las ik reeds succesverhalen hierover, maar zelf durf ik niet zo goed aan de slag met olie voor m'n gelaat...

De laatste weken gebruik Bio Oil voor het slapen gaan. Ik neem een paar druppels (vier, om exact te zijn) en deze masseer ik over m'n volledige onderarmen en handen. Dit doe ik sinds de wonden dicht waren. Ik heb het idee dat de vorming van littekens daardoor sterk werd tegengegaan. Van de krabben op men handen is nog nauwelijks iets te zien.

Op de verpakking wordt aangegeven dat de Bio Oil niet vet is. Zelf kan ik me dit altijd moeilijk voorstellen. 'Droge Olie' of 'Niet vette olie'. Dat kan toch niet? En toch...
Bon aanvankelijk krijg je natuurlijk wel dat vette gevoel. Logisch ook: het is en blijft olie! Het grote voordeel is dat de Bio Oil binnen een dertigtal seconden is ingetrokken. Byebye vettige pollekes!Wat mij betreft is dit zeker een musthave. Een lifesaver bijna! Neem deze mee op vakantie en je koffer is onmiddellijk een vijftal producten lichter!


Heb jij ervaring met deze Bio Oil? Gebruikte jij hem al eens als make-up remover?


Bio Oil plusminus 10euro bij de apotheek


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie