donderdag 23 oktober 2014

Happy Nails | Happy Nails 2 by Elfi De Bruyn x Elfi meets The Body Shop

Voor dit boek stond ik letterlijk aan de deuren van de boekenwinkel te wachten:  Happy Nails 2. Deel twee van het succes verhaal van Elfi De Bruyn. En dat het een 'vervolg' is, dat merk je. Dit boek is nog steeds helemaal 'BOOM' en 'POW', maar het gaat verder. Intussen bracht Elfi trouwens ook haar eigen nagellakjes uit!


Waarom Happy Nails 2 geen Happy Nails '1' is? Happy Nails 2 gaat verder. Het is niet zo dat dit een nail-art boek voor gevorderden is. Neen, het is nog steeds nail-art voor 'jan en alleman', maar het is anders. Er wordt dieper in gegaan op technieken uit het vorige boek en uiteraard komen er ook nieuwe tips en tricks aan bod.
Hoewel het eerste Happy Nails boek al voorzien was van een persoonlijke toets, is deze vibe bij het tweede boek alleen maar sterker. Je wordt opnieuw verwelkomt door "Papa Happy Nails", waarna Elfi op elke bladzijde een stukje van zichzelf blootgeeft. Dit keer komen ook Elfi's vriendinnen aan bod. Elk van hen wordt voorzien van een luipaardprint op maat.

Zoals je ziet heb ik nog voldoende ruimte in de boekenkast voor nog een aantal 'Happy Nails'. Bring it on Elfi!  :)

Mijn woorden zijn nog niet koud of Elfi brengt me weer iets nieuws: haar eigen nagellak! Samen met The Body Shop creëerde Elfi twee sets van drie nagellakjes.  'Happy Pastels' en Frosted Basics' bevatten kleuren die Elfi zelf koos. Welke naam was dan ook geschikter voor deze samenwerking dan 'Elfi's Choice'? Inderdaad: er is geen naam die hier beter bij past :)

Zoals we het gewend zijn van The Body Shop (en van Elfi), is er ook dit keer een goed doel aan de producten gekoppeld. Voor elk verkocht product zal er een deel van de opbrengst naar de zeehondencrèche in Westvoorne gaan. Schattig toch?!
Ik denk dat 'DIKKE PROFICIAT ELFI' hier zeker op zijn plaats is :)


Ben jij al into 'Happy Nails' of heeft de microbe je NOG (t'is slechts een kwestie van tijd)  niet besmet?


Happy Nails 2 - Elfi De Bruyn 14.99 euro
Elfi's Choise The Body Shop 15euro per set vanaf 3 november 2014 verkrijgbaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie