zaterdag 4 oktober 2014

Estée Lauder | Modern Muse


Ik probeer af te kicken. Van parfum. Toen ik begin deze zomer verhuisde, werd me pas echt duidelijk hoeveel parfum ik had. Het zijn geen honderden flesjes, maar duidelijk meer dan de gemiddelde vrouw. Al een hele tijd probeer ik dus te weerstaan aan die heerlijke geurtjes. Met succes! Maar toen kwam Estée Lauder met Modern Muse.


Ik viel als een blok voor het flacon: strak, maar toch elegant. Afgaand op deze verpakking alleen al, zou ik dit product geen betere naam kunnen geven.

Er is trouwens geen 'dop' op het flacon. Zelf vind ik dit wel origineel.


De geur zelf is verrassend. Aanvankelijk dacht ik 'oh weer zo'n bloemengeur'. Maar enkele seconden later vermengd de klassieke 'parfumgeur' zicht met een houtterige, haast rokerige geur. I love it! Dit houtakkoord zorgt er wel voor dat het een echte najaarsgeur is -althans dat vind ik- maar laat dat nu net goed van pas komen tijdens deze tijd van het jaar :)De combinatie van het bloemige en het houtterige, vind ik opnieuw een mooie interpretatie van Modern Muse. De 'houtgeur' zorgt namelijk voor een hedendaagse toets, tegenover de klassieke bloemige noten.

Ik heb niet het idee dat deze geur heel sterk is of heel lang blijft hangen. Of ik moet gewoon wat minder zuinig zijn en wat meer sprayen :)


Mijn nieuwe najaarsgeur? Ik heb hem gevonden :) Al wissel ik momenteel nog wat af met meer zomerse geuren. Kwestie van nog een beetje zon vast te houden.

Heb jij je favoriete najaarsgeur al gevonden? 

Estée Lauder Modern Muse 30ml/50ml/100ml €51.72 / €74.48 / €102.41

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie