donderdag 2 oktober 2014

Delhaize Care | Deo Spray Invisible x Papaya

Ik had het nog maar net over 'beauty on a budget' of ik vond deze twee budgetproducten in de 'brievenbus'. Het Delhaize Care gamme bevat namelijk twee spray deo's, die ik beide voor jullie testte. Zowel de Invisble variante als de Papaya varianten werden grondig onder de loep oksel genomen.

Deze deo's kosten slechts een paar euro en dat is er ook aan te zien. De verpakking zijn beiden wit met een opdruk en verder heel eenvoudig. Best ok, want je kan er wel makkelijk mee sprayen.


Aanvankelijk was ik het meest benieuwd naar de Papaya Deo Spray. Zou die echt lekker fris ruiken? En zou ik me dan de hele dag fris voelen?
Wel euh... de geur is zeker op en top papaya, maar wat mij betreft niet op een aangename manier! Ik bedoel maar: een deo mag best een leuk geurtje hebben, maar dit mag niet overheersen. In dit geval ruik ik helemaal naar papaya! Alsof ik in een papayataart ben gevallen.
Helaas heb ik ook maar een aantal uurtjes echt een firs gevoel... En telkens wanneer ik m'n armen omhoog doe ruik ik die papayataart weer.


Ik vergat het papaya-drama al snel en vestigde mijn hoop op de Invisible Deo Spray. Helaas pindakaas: in minder dan drie seconden was ik teleurgesteld... Invisible wil toch 'onzichtbaar' zeggen he? Zoals in: niet te zien? Niet te zien op je huid, niet te zien op je kleding... Waarom lijkt het dan alsof ik talkpoeder onder mijn oksels heb gesmeerd? Bij het sprayen komt er namelijk vrijwel onmiddellijk een witte waas vrij.
Je snapt dat ik er niet zoveel vertrouwen in had. Gelukkig bleef mijn zwarte kleding nadien gewoon zwart. Al vind ik het toch maar vreemd dat je deze deo op je huid ziet zitten.
Helaas is ook dit niet helemaal wat ik zoek. Wanneer ik deze deo 's ochtends opspuit, heb ik het idee dat ik 's middags opnieuw begin te zweten....

Je raadt het al: hierover ben ik echt niet enthousiast. Het gebeurt dan ook zelden dat ik mij op zo'n negatieve manier uitlaadt over producten, maar als het niet goed is, tja... dan moet het ook gezegd worden he!

Wat is jouw favoriet deo?

Delhaize Care Deo Spray Invisible x Papaya €1.79

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie