dinsdag 30 september 2014

Random | Instagram Diary #028


De maand september zit er op! Normaal gesproken zou ik nu een uitgebreid verslagje geven aan de hand van de foto's die ik op Instagram plaatste. Helaas: in september nam ik niet zoveel foto's! Hiervoor zijn twee goede redenen. A. Mijn telefoon liet het afweten en moest vervangen worden B.ik had het veel te druk met het opvoeden van mijn twee eekhoorns (a.k.a. de kittyz). Dit laatste is meteen ook de reden waarom er zo weinig posts verschenen op Muffins At Tiffanys. Dit en het feit dat ik ook gewoon weinig thuis was :) Intussen is alles in z'n gewone gangetje hervallen, waardoor ik de komende weken ook het bloggen opnieuw kan opnemen. 


Vandaag krijg je dus enkele Instagram foto's te zien, die daarom niet minder leuk zijn :)














1. Peak a Boo - Een fotootje van toen #PrincessLychee net bij ons was komen wonen. 2. Cosy Times - Ik plaatste een bestelling bij Wander & Co, waaronder dit leuke trio. 3.Annettes - When in Dinsneyland Paris... 4. Princess Lychee - Pure Elegance

5. Lady Gaga - Artraveball in Antwerpen. In alle eerlijkheid: ik vond haar vorige optredens in België beter. Te veel 'Gaga', waardoor de kwaliteit van de nummers met de minuut zakte. 6. BFriend's burger - En een nieuwsgierig katje...


Zoals ik al zei: veel fotootjes zijn het niet :) Maar hey: ik heb superveel zin om de komende maand online weer wat actiever te zijn. Zowel op social media, als op Muffins At Tiffany's. Ik heb dan ook een hoop ideeën, waarvan je binnenkort het resultaat zal zien :)


Hoe was september voor jou? Ben je goed gestart met het schooljaar? Of waren er andere zaken die september voor jou speciaal maakten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie