vrijdag 12 september 2014

Nails News | Happy Nails 2 by Elfi De Bruyn


Wie Muffins At Tiffany's al langer leest, heeft de naam 'Elfi De Bruyn' al vaker zien voorbij komen. Ik steek het immers niet onder stoelen of banken: ik heb een boon voor deze happy chick! De blog, het boek, de naillover herself: they are amazing! Doe maar alvast een vreugdedansje, want Elfi bracht eerder deze week 'Happy Nails 2' uit, het langverwachte vervolg...

Hoewel ik het de laatste maanden veel te weing op de blog smijt, ben ik nog altijd actief bezig met nail art. Ik inspireer me op prints en kleuren uit het dagelijkse leven, maar ook op het werk van anderen. Het eerste Happy Nails boek, was voor mij -voor wie niet?- een grote bron aan inspiratie. Happy Nails 2 belooft hierin nog verder te gaan. Goed, ik heb het boek nog niet echt in m'n handen gehad, maar afgegeaan op de beelden die her en der op het web opduiken beloofd dit tweede boek echt te knallen.
Elfi haalt alles uit de kast: van basisverzorging tot flamingo's! That's the way I like it :)

Foto: Bram Laebens

Now, if you'll excuse me: ik hop even naar de dichtsbijzijnde boekenwinkel op mijn exemplaar aan te kopen!

Kon jij Happy Nails (2) al bemachtigen?

Happy Nails 2 - Elfi De Bruyn 14.99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie