dinsdag 2 september 2014

Event | 'Grace Kelly' met Eylure, Sothys en Elegant Touch

Vorige week trok ik naar Gent voor het Grace Kelly Event. Samen met Eylure, Elegant Touch en Sothys zouden we er de ultieme Grace Kelly Look creƫren. Hierbij werden we begeleid door Florence Teerlink, Make Up Artist Eextraordinaire! Sfeerbeelden -voorzien van de nodige commentaar-, na de klik!


Grace Kelly, maar ook deze andere fifty's iconen zorgen voor de nodige inspiratie.


Florence was er dan weer om deze inspiratie te vertalen naar een make-up look. Stiekem was ik wel een beetje starstruck. Florence's werk wordt immers vaak gepupliceerd en is helemaal mijn ding. Ik was dan ook onder de indruk van haar 'verschijning'. Ze weet goed wat ze wil en komt over als een sterke vrouw. Iets wat ook wel nodig is in het wereldje.

Om de perfecte Grace Kelly look te maken, gebruikten we make-up van Sothys. Ik was nog niet echt bekend met het merk, maar mijn eerste indrukken zijn zeker positief. Zo hebben ze o.a. hele mooie -sparkly!- blushes en goed gepigmenteerde lipsticks. Deze zie je ongetwijfeld nog terugkomen op Muffins At Tiffany's.Eylure zorgde voor het nodige geknipper -en gevloek!- dankzij hun nepwimpers. Ik ging die avond voor de 'Exagerate' set.
Leuk voor de beginnende wimper-plakker: de Volume Starter Kit van Eylure. Deze bevat een paar nepwimpers, een reserve wimper -voor wanneer er eentje helemaal onder de wimperlijm zit-, twee tubetjes lijm en een soort tool waarmee je de wimpers makkelijker kan aanbrengen.Zoals dat hoort bij een make-up workshop, kregen we ook een facechart, waarbij we al het nodige konden noteren. Ik noteerde alvast enkele van mijn favoriete lipsticks voor later ;)

Et voila: het resultaat! Dit kon je in m'n vorige post reeds zien, maar voor de volledigheid voeg ik hem toch nog toe aan deze post.
Hoewel ik niet frequent met nepwimpers werk, kan je wel zeggen dat deze van Eylure erg fijn zijn. Sterker nog: ik droeg ze het hele weekend! Er komt nog een uitgebreide post waarin ik verschillende 'modellen' laat zien.

Bedankt Sothys, Eylure, Elegant Touch en natuurlijk Yapado voor de fijne avond!

Ben jij bekend met Sothys? En draag je wel eens nepwimpers of kunstnagels?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie