donderdag 21 augustus 2014

Urban Decay | Naked Basics 24/7 Glide On Double Ended Eye Pencil


Eerder deze week deelde ik het goede nieuws via Facebook al: Urban Decay brengt het Naked Basics 2 palette uit. Of we daar echt zaten op te wachten...? Misschien niet, maar ik ben stiekem toch een beetje nieuwsgierig. In the meantime toon ik jullie het Naked Basics 24/7 Glide On Double Ended Eye Pencil.Ik had nog nooit eerder zo'n '24/7 Glide On Eye Pencil' gebruikt, maar menig blogger/beautylover was er enthousiast over, dus wou wel eens weten hoe dat nu juist zat.
Toen ik er eentje wou bestellen bij BeautyBay, zag ik tot mijn verbazing een reeks potloodjes met twee puntjes. Deze 'Naked Basiscs' variant heeft de kleuren 'Venus' en 'Crave'. Twee tinten die ook in het Naked Basics palette zijn terug te vinden -hey, what did you expect?


De pigmentatie is -opnieuw zoals verwacht- erg goed.
Venus is een creamy witte tint met een zachte glans. Deze gebruik ik graag op de onderste waterlijn, om zo de blik te opnenen.
Crave lijkt zwart, maar op de huid is hij diep, donker bruin. Hiermee kan je dus letterlijk alle kanten uit. Je kan hem alleen dragen op je waterlijn, je kan hem 'smudgen', of je gehele ooglid ermee 'inkleuren' als basis... Mogelijkheden zat.

En of deze potloodjes nu echt '24/7' blijven zitten? Yes Sirr! Bon, dan toch zeker de spreekwoordelijke '24/7' :)


Voor de 24/7 Glide On Eye Pencils van Urban Decay betaal je misschien net wat meer dan het doorsnee oogpotlood bij de drogist, maar op zich is de prijs zeker niet mis. Tenslotte krijg je er ook wel iets degelijks voor in de plaats.

Wat is jouw favoriete ooglpotlood?

Urban Decay Naked Basics 24/7 Glide On Double Ended Eye Pencil €15.40 via BeautyBay

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie