maandag 25 augustus 2014

Rimmel Londen | Exaggerate Eye Liner

Sommige producten gebruik ik dagelijks, maar verschenen nog nooit eerder op Muffins At Tiffanys. Niet omdat ik er niet wil over schrijven! Neen, ik vind ze zo vanzelfsprekend, dat het niet in me opkomt om er een post aan te wijten. Zo ook met deze vloeibare eye liner van Rimmel.

 
Jarenlang, was ik verknocht aan de Master Precise Liner van Maybelline New York. Deze eyeliner in stiftvorm deed het zeker niet slecht, maar ondanks mijn goede zorgen, begon hij na een aantal weken altijd uit te drogen. Ook heb puntje werd -vermoedelijk om die reden- botter, waardoor het effect niet meer zo mooi was.


Deze Exaggerate Eye Liner van Rimmel heeft nagenoeg haast hetzelfde vilten kwastje als mijn favoriet van Maybelline. Het grote verschil is echter het feit dat hier met een potje wordt gewerkten en niet met een stiftje. Hierdoor droogt noch de vloeistof, noch de punt uit.
Nadelig is dan weer dat er soms net wat teveel eyeliner op je kwastje zit. Even voorzichtig aan de rand afwrijven en je probleem is opgelost.
Het penseeltje ligt trouwens ook goed in de hand. Je kan er makkelijk een dun lijntje mee trekken.


Ik koos voor  de kleur 001 100% Black. Een betere naam is er eigenlijk niet voor dit product. De eyeliner is effectief 100% Black. Ik zou haast durven zeggen '100% Intense Black'.


Don't mind the rest of my make-up, ik maakte deze foto aan het eind van de dag :) Het belangrijkste is wel zichtbaar denk ik: een mooie zwarte eyeliner! Deze heeft trouwens een satin finish: niet mat, maar ook zeker niet glossy.

 
Aangezien ik reed aan mijn tweede potje bezig ben, kan je wel zeggen dat ik enthousiast ben over de Exaggerate Eye Liner van Rimmel. Wat mij betreft is dit alles wat ik van een eyeliner verwacht.
Voor de liefhebbers: deze bestaat ook in een waterproof variant!

Gebruik jij dikwijls een vloeibare eyeliner?

Rimmel Londen Exaggerate Eye Liner €7.49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie