zaterdag 23 augustus 2014

Random | Opgemaakt #005


Mijn vorige opgemaakt post dateert alweer van enkele maanden terug. De grote reden hiervoor is het feit dat ik verhuisd ben. Ik heb toen zoveel spullen weggedaan -al dan niet echt opgemaakt, anderen gewoon omdat ik ze niet gebruikte- waardoor er vrijwel niets meer overbleef dat nog een blogpost waardige was. Intussen heb ik opnieuw een aantal producten opgemaakt en die laat ik vandaag aan jullie zien.

Laat ik beginnen met drie reinigingsproducten. Ik gebruikt de reinigingsmelk en de lotion van La Roche-Posay met veel plezier! Beide producten zou ik zo opnieuw aankopen, ware het niet dat ik nog een hele voorraad aan reinigingsproducten heb :)
Het zelfde geld voor de Demake-Up Expert Reinigingslotion voor de ogen. Ik merk duidelijk het verschil met een gewone remover!
 

 Met de Soap & Glory Glad Hair Day Shampoo was ik erg zuinig. Het is gewoon een hele fijne shampoo! Waarom ik begin dit jaar geen back-up meebracht uit Londen? Je ne sais pas!
Van de Batiste droogshampoo XXL Volume, heb ik dan weer wel een back-up klaarstaan :)
Deze conditioner van Schwarzkopf is ook niet slecht. Niet wauw, maar ook niet slecht.

Miss Dior Chérie... Een aantal jaar was dit mijn favoriete geur. Sterker nog: mijn signature geur. Toch deed ik er best lang mee, maar nu is hij op. Ik ruik de geur nog steeds erg graag, al vind ik het nu ook gewoon tijd voor iets anders. Stiekem ben ik wel blij dat deze op is.
Deze Fortune Oil voor in de douche had ik nog van vorige zomer. Nu hij op is, gebruik ik de Shanti Shower (oil) toch net iets liever :) Die geur ligt me gewoon veel beter.


Met dit flesje van Estée Lauders Advanced Night Repair Serum II heb ik welgeteld 1 jaar gedaan. Niet slecht toch? Mijn tweede flesje is reeds in gebruik!
Over de vloeibare eyeliner van Rimmel had ik het eerder nog niet op de blog. Er staat dan ook een uitgebreide review gepland aankomende week ;)
En ja, deze is ook weer eens op: het Prep x Prime Fixing powder van MAC.

Dit was het dan weer lieve lezer! Ik probeer mijn volgende 'Opgemaakt' post alvast wat eerder in te plannen en zorg ervoor dat het dit keer geen drie maanden duurt eer ik jullie laat zien wat er in de vuilbak beland.

Welke producten maakte jij de afgelopen maanden op? En welk daarvan koop / kocht je opnieuw?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie