zondag 31 augustus 2014

Random | Instagram Diary #027

Oh hoi! Ik kom nog maar net te zeggen dat de zomer eindelijk begonnen is, of hij is alweer voorbij. In theorie nog niet, maar een blik naar buiten leert me dat we de afgelopen dagen echt herfstweer kregen. Gelukkig was dat begin augustus nog een heel ander verhaal. Gelukkig maar! Even terugspoelen dan maar...1. Magnum Pleasure Bar - Ik ging naar de Efteling waar de Magnum Pleasure Bar tijdelijk stond. Aanschouw mijn creatie: een basis van melkchocolade met daarbij witte chocoladekrullen, marshmallows en rozenblaadjes. Het geheel werd afgewerkt met een vleugje witte chocolade. I can still taste it :) 2. New Friends - Deze zomer wou ik heel graag naar Pari Daiza, om er de panda's te bezichtigen. Uiteindelijk vond ik het heel zielig voor de panda's: ze wouden duidelijk naar binnen ,terwijl ze om de één of andere reden toch in de regen moesten blijven zitten. Ik maakte wel nieuwe vriendjes: deze ringstaartmakie's waren gek op paraplu's en kwamen daardoor maar al te graag op m'n schouder zitten. 3. A romantic walk - met denk aan LimeCrimeMakeUp 4.The Kitty - Beautifull is ever.


5. Triangle Nail Art - Een snelle creatie. Ik kwam trouwens ook tot de constantie dat ik de laatste maanden veel te weinig aandacht besteed aan nail art, terwijl ik er me offline wel vaak mee bezig houd. Bij deze maak ik een afspraak met mezelf : elke creatie zal op beeld worden gezet :) 6. Jessie J - Ik zag haar aan het werk tijdens de Lokerse Feesten. Heerlijk concert! Ze zocht echt interactie met het publiek en gaf ook nog eens een geweldige show. Stiekem ben ik dan ook trots op dit actiebeeld dat ik zelf kon schieten :) 7. A white lace kinda day - just that :) 8. Grace Kelly - een beeld van het Grace Kelly event dat ik afgelopen donderdag mocht meemaken.9. Grace Kelly Meets Sofie - Het resultaat van de workshop. Een volledig verslagje krijg je binnenkort te zien :)

Hoe was augustus voor jullie? Kijken jullie uit naar de aankomende herfst of hoop je stiekem nog op een nazomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie