vrijdag 1 augustus 2014

RainPharma | Fabulous Foot Treatment

Tijdens deze warme zomermaanden, zoekt een mens als eens verkoeling. De ene springt in een zwembad, de andere maakt fruitig roomijs. Mijn persoonlijke aanrader is een Fabulous Foot Treatment bij RainPharma. Oorspronkelijk is deze pedicure eerder bedoelt om de voeten opnieuw zacht en eeltvrij te maken, maar de menthol die in de producten zit, werkt ook erg frissend. Laat maar komen, die handel!
 
'Of ik dikwijls een pedicure laat doen?' Neen. Zoals er zo mooi wordt gezongen in dat ene liedje 'Dit is de allereerste keer'. Waarom ik in mijn vierentwintigjarige bestaan nog nooit eerder zoiets liet doen? Volgens mij was het niet nodig... Boy, was I wrong!
Niet dat mijn voeten er echt erg aan toe waren, maar nu ik het resultaat van zo'n behandeling ervaar, weet ik dat ik dit meer moet doen!

 
De Fabulous Foot Treatment is een behandeling die bestaat uit vier stappen. Eerst kan je genieten van een voetbad met cosmetische zuren. Vervolgens wordt er een voetscrub gedaan met actieve kool. Schrik niet: dit spul is zwart als de nacht! De combinatie van zuren en grove korreltjes zorgt ervoor dat de dode huid wordt verwijderd en de voeten extra glad aanvoelen.
Daarna wordt (eventuele) eelt verwijderd, worden de nagels gevijld en de nagelriemen verwijderd. Indien je veel eelt hebt, worden stap twee (scrubben) en drie (eelt verwijderen) omgewisseld. Het is immers niet logisch om te scrubben wanneer er een dikke laag eelt op je voeten ligt.
Tot slot worden de teennagels verzorgd met de befaamde 'Twinkle Oil' -olie op basis van brocoli- en de voeten gemasseerd met de Foot Balm.
De totale behandeling duurt één uur.
 
Ik moet zeggen dat ik het echt een heerlijke behandeling was! Tussendoor kreeg ik info over de huid aan mijn voeten en hoe ik ze best kon verzorgen.
Zoals ik eerder al zei, vond ik ook het frisse van de menthol heel erg aangenaam. Zowel de geur als het verkwikkende effect ervan op m'n voeten. Een aantal uur later kon ik hier nog van genieten!

 
Zowel de Food Baht Oil als de Foot Scrub en de Foot Balm kreeg ik mee naar huis. Dit leidt tot volgend goed voornemen: vanaf nu wekelijks minstens één maal per week de hele routine doorlopen en indien er tijd is -ja ik moet hiervoor gewoon tijd MAKEN, I know!- nog een extra keer scrubben.
Ik houd jullie in elk geval op hoogte!

 
 
Toch heb ik nog een puntje van 'kritiek' op de organisatie. De pedicures vinden plaats achterin de conceptstore.
Degene die de behandeling geeft, kan dus makkelijk de klanten in de winkel helpen.  Resultaat: wanneer een klant uitgebreid om info vraagt, moet de degene die een behandeling krijgt wachten. Ik was alles behalve gehaast, dus ik had er geen probleem mee, maar ik kan me voorstellen dat dit toch wel eens problemen geeft.
Voor alle duidelijkheid: dit is zeker geen kritiek op de werknemer die op dat ogenblik aan het werk was. Gezien de situatie -ze stond er alleen voor- deed ze haar werk uitstekend!

 
 
De prijs van deze behandeling kan je online terugvinden, maar deze vermeld ik liever niet. Waarom niet? RainPharma heeft nog tot eind augustus een experiment lopen, waarbij je zelf de prijs van je behandeling mag bepalen. Alles daarover vindt je hier. Het zou dus zonde zijn om je nu te gaan vertellen wat de oorspronkelijke prijs van deze behandeling is. Dat zou het experiment niet ten goede komen :)

Laat jij je voeten wel eens onderhanden nemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie