zondag 3 augustus 2014

Physicians Formula | Youthful Wear Foundation x Brush

Goed nieuws dames! Vorige maand werd een nieuwe Lookiss winkel geopend! Je weet wel, zo'n winkel met niets dan make-up, waaronder een aantal exclusieve merken! Dit keer niet in Vlaanderen, maar in het Cora Shopping Centre in Rocourt. Niet meteen dicht bij de deur -althans: niet dicht bij mijn deur-, maar niet getreurd! Dit zou wel eens het startschot kunnen zijn van de verdere uitbreiding van Lookiss.

Zoals ik al zei, is exclusiviteit een grote troef van Lookiss. Zo wordt Physicians Forumla in Belgiƫ momenteel exclusief verkocht bij Lookiss. Vandaag laat ik jullie dan ook kennis maken met een foundation van dit Amerikaanse merk.De verpakking onderscheidt zich onmiddellijk van de doorsnee foundation door de metalic, paarse kleur. De tube is niet al te groot, wat ik persoonlijk wel handig vind.


Minder handig vind ik de inhoud...
De kleur 'medium' blijkt niet mijn kleur te zijn. Te geel. Te donker. 'light' of 'fair' is vermoedelijk wel meer mijn ding.
Helaas ben ik ook niet te spreken over de formule. Aanvankelijk is hij erg waterachtig. Een aantal keer flink schudden doet wonderen, maar hier is een mirakel voor nodig. De substantie blijft erg vloeibaar en ik krijg weinig dekking -tenzij ik echt een sh*tload -pardon my French- aan product gebruik. Wat natuurlijk niet de bedoeling kan zijn.


De meegeleverde kwast is erg zacht, maar absorbeert de waterige foundation in no-time. Opnieuw erg jammer.

Misschien ligt het aan mijn huid, misschien stel ik te hoge eisen. Je ne sais pas. Ik weet alleen dat de Youfhful Wear Foundation het niet goed doet voor mij.
Ik ben verrast door deze negatieve uitkomst. Physicians Formula staat immers bekend om zijn mooie, gepigmenteerde, minerale poeders. Die doen het dan weer wel heel goed!

Over welk product, dat uiteindelijk toch tegenviel, had jij vooraf hoge verwachtingen?

Physicians Formula Youthful Wear Foundation ongeveer 18euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie