donderdag 7 augustus 2014

& Other Stories | Jewelry


Net voor ik verhuisde, nam ik afscheid van een groot deel van mijn juwelencollectie. Een groot deel van mijn spullen bleeft immers al jaren onaangeroerd en lag te bestoffen op mijn dressoir. Het logische gevolg was dat ik een goed excuus had om nu opnieuw een aantal leuke juweeltjes te kopen. En zo geschiede het...

Toen ik een aantal weken geleden in Antwerpen was, kon ik het niet nalaten even binnen te springen bij & Other Stories. De juwelen zijn er altijd net wat anders dan de doorsnee bling. Niet iedereen kan deze stijl appreciĆ«ren -of dragen!- maar het is helemaal mijn dada!Allereerst viel mijn oog op deze ring. Nu ja 'ring', technisch gezien is dit geen correcte term. Dit juweel is namelijk noch rond, noch gesloten. Toch wekt hij die illusie.
Het enige wat je ziet is een steentje en de uiteindes van de zogenaamde 'ring'. Ook al lijkt dit juweel een beetje tussen je vingers te 'hangen', het blijft erg goed zitten. Ik heb op geen moment het gevoel dat ik hem kan kwijtraken.
Vervolgens viel ik als een blok voor deze stoere oorhangers. Aanvankelijk lijken deze zilverkleurige kegels gewoon edgy, maar het detail aan de achterzijde maakt het pas echt origineel. Aan de 'hanger' hangt namelijk nog een kettinkje.
Je stop eerst het staafje -onderaan het kettinkje- in je oor. Dit trek je door je oor tot je aan de hanger zit.

Daarom hou ik van & Other Stories: klassiek met een twist.
Ik snap best dat dit niet ieders ding is, maar ik vind het geweldig :)

Draag jij wel eens een 'speciaal' juweel?

& Other Stories 'ring' €15
& Other Stories earrings €15
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie