maandag 11 augustus 2014

OPI | Avoplex cuticle Oil To Go

Hoewel ik me er van bewust bent dat mijn nagelriemen wel eens wat extra aandacht kunnen gebruiken, dacht ik er vaak aan op verkeerde momenten. Op de trein, in de wachtkamer van de dokter... Gelukkig bestaat er nog zoiets als 'Cuticle Oil To Go'! Sinds ik hem heb, zit hij altijd in m'n handtas en wordt hij wekelijks meerdere malen gebruikt!
Nagelriemen onderhouden is belangrijk. Niet alleen oogt het mooi en scheelt het een hoop tijd bij een manicure, het is ook minder 'pijnlijk'. Persoonlijk vind ik het erg lastig wanneer ik droge velletjes rond mijn nagels heb. Ik begin er aan te prutsen, probeer ze af te bijten/trekken en in negentig procent van de gevallen ontstaat er bij mij ook een wondje. Hoera.

Om dergelijke situaties te vermijden, is deze tube Avoplex Cuticle Oil To Go van OPI echt onmisbaar geworden.
Het tubetje past precies in je hand en is voorzien van een soort kwastje. Je duwt -voorzichtig- op de tube en een olieachtige emulsie komt te voorschijn uit het kwastje. Dit kan je moeiteloos op je nagelriemen aanbrengen.
Je kan er voor kiezen om de olie zelf nog even in te smeren, maar ik laat het gewoon zo. Je hebt dan wel lichtelijk vette vingertoppen, maar niet in de mate dat je overal afdrukken achterlaat of overal afglijdt :)
Dit product heeft trouwens geen specifieke geur, so don't worry about that!

Excuses als 'ik heb geen tijd' zijn dus voltooid verleden tijd. Aan het wachten op de bus? Smeren! Ben je net te vroeg voor die ene afspraak? Smeren! Altijd en overal :)

Wat doe jij om je nagelriemen in goede conditie te houden?

OPI Avoplex cuticle Oil To Go €12.95

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie