dinsdag 5 augustus 2014

New in | Estée Lauder Advanced Night Repair Eye

Sinds begin deze maand nieuw in de parfumerie en sinds enkele weken nieuw in mijn avondroutine: Het nieuwe serum van Estée Lauder, Advanced Night Repair Eye. Vandaag vertel ik jullie uitgebreid over wat deze gelcrème hoort te doen. Binnen enkele weken geef ik je een complete review.
 Over het vernieuwe Advanced Night Repair serum, was ik erg enthousiast. Sterker nog: ik ben onlangs aan m'n tweede potje  begonnen! Ik gebruik hem niet 's avonds, maar overdacht. Als moisturizer. En dat kan perfect!
En neen: met mijn vierentwintig lentes is de nood naar crèmes en serums die de rimpeltjes bestrijden nog niet het hoogst, maar onder het motto 'beter voorkomen dan genezen', smeer ik maar al te graag preventief.
De Advanced Night Repair Eye crème van Estée Lauder wordt omschreven als een innovatieve oogbehandeling voor meer licht, meer jeugdigheid en mooiere ogen.
Hij is bedoelt om kwaaltjes als donkere kringen, kraaienpootjes, fijne lijntjes en ander onheil aan te pakken.Het product heeft de eigenschap en de kracht om te zuiveren en te synchroniseren en zo het nachtelijk herstel te maximaliseren. Een beetje zoals het oorspronkelijke serum dus. Het grote verschil is, dat de huid rond de ogen ongeveer 40% dunner is dan de huid van het gelaat. Dit vraagt uiteraard om een aangepaste formule die die specifieke eigenschappen gerichter aanpakt.
Een aantal ingewikkelde, maar vooral unieke technologieën -waarvan ik u de wetenschappelijke uitleg bespaar- zijn verantwoordelijk voor deze innovatieve formule. Er wordt onder meer gezorgd voor intensieve celzuivering, voortdurend hersteld, voldoende anti-oxidanten, constante hydratatie en verzachtende stoffen.
En dat zit allemaal in zo'n klein potje...
Voor de liefhebbers : het Advanced Night Repair Eye is er ook in serumformaat :)
Smeer jij ook preventief dergelijke crèmes en serums of wacht je liever nog even af?

Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II Gel-Crème 15ml €58.96

Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II Serum Infusion, 15ml €66.22

P.S. Binnen enkele weken volgt er een uitgebreide review!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie