woensdag 13 augustus 2014

Mario Bandescu | Drying Lotion

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: dit spul stinkt! Het ruikt niet onaangenaam of vreemd, maar het stinkt. Laten we het daar over eens zijn. Dit gezegd zijnde: dit stinkende goedje is een echt wondermiddel!
Voor dames die net als ik vaak last hebben van onzuiverheden, is dit een gift from heaven!


Wat is het? De Drying Lotion van Mario Bandescu is als een soort First Aid voor (opkomende) puistje. Voel je een puistje/hobbeltje opkomen? Smeren die handel!

Hoe? Neem een wattenstaafje en dip dit in het roze 'poeder' onderaan het flesje. Dit smeer/dip je op het puistje -in wording.
Wat je absoluut niet mag doen: schudden! Het is niet de bedoeling dat het poeder zich mengt met de vloeistof. Niet!
Ik weet niet precies wat er gebeurt wanneer je dit wel doet, maar op de verpakking staat in elk geval een duidelijk boodschap: NIET schudden!

Wat gebeurd er dan? Wanneer je het vlekje/pukkeltje/hobbeltje aanstipt, kan het heel even prikken. Vervolgens gebeurd er eigenlijk helemaal niets. Er blijft een soort van roze crème op je gezicht zitten -deze trekt er trouwens niet in!- and that's it! Hup naar bed -want zo wil je niet over straat lopen- en 's anderdaags zal je merken dat het hobbeltje is afgenomen. Het wonderingrediënt van dienst is salicylzuur, een zuur dat regelmatig terugkomt wanneer het gaat om het behandelen van acne en puistjes.
Soms kan je wel drie behandelingen nodig hebben, maar het werkt natuurlijk een stuk beter dan het puistje open te pietsen en dan nog weken met een litteken en een wondje rond te lopen :)


Ik bestelde mijn potje bij BeautyBay, want in België is deze volgens mij niet te koop.

Oh ja, zei ik al dat dit erg stinkt? ;)

Wat is jou tip tegen 'rijpe' puistjes?

Mario Bandescu Drying Lotion  €18.70

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie