vrijdag 15 augustus 2014

Juicy Couture | 'Malibu' Eau de Parfum

Opnieuw een parfum dat 'zomer' schreeuwt. Om de één of andere manier heb ik tijdens de zomermaanden gewoon meer aandacht voor een leuk geurtje. Mijn voorkeur gaat dan vooral uit naar echt 'strandgeuren'. Hiermee bedoel ik: hele zwoele geuren waarbij je onmiddellijk aan een warme dag aan het strand denkt. Laat 'Malibu' nu net NIET zo'n geurtje zijn.

 
Top Noten: Watermeloen, Manderijn, Appel, Passievrucht, Zwarte Bessen
Hart Noten: Wilde Rozen, Waterlelie en Jasmine
Basis Noten: Oranje Bloesem


Dit is een echt fris geurtje. Ik vind dan ook dat de geur van watermeloen sterk aanwezig is. Helaas blijft de geur niet zo heel lang hangen. Wanneer ik hem in de ochtend -6u30- opspray, is daar tegen de middag weinig van te werken.
Aan de andere kant: dat geeft me wel een goed excuus om dit mooie flesjes boven te halen! Dit is op en top Juicy Couture en dus ook 'blingbling' en 'in your face'.


Ik bestelde dit parfum via Boots.com, waar ik er £22.66 voor betaalde. Omgerekend is dit ongeveer 30 euro. Het gemiddelde bedrag voor een parfum dus.

Wat is jouw favoriet parfum tijdens de zomermaanden?

Juicy Couture 'Malibu' Eau de Parfum €28.29

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie